StrijkkralenVeel gestelde vragen

Waar koop je strijkkralen?

Met strijkkralen kun je in zo veel verschillende kleuren de mooiste werkjes maken, voor kinderen en volwassenen.

Werken met strijkkralen is een hobby met zo veel mogelijkheden, iedereen kan er zijn creativitiet in kwijt.

Wanneer je begint kan het overweldigend zijn wat je allemaal kunt maken van strijkkralen en hoeveel kleuren je kunt gebruiken. Je wilt natuurlijk mooie werkjes maken met mooie kwaliteits kralen. Maar waar koop je strijkkralen?

In dit artikel geef ik antwoord op de vraag: Waar kan je strijkkralen kopen? en Waar koop ik strijkkralen?

Waar koop je strijkkralen?         

Zowel offline als online kun je op veel verschillende plekken strijkkralen kopen. Denk aan de speelgoedwinkel, de Hema, de Action en zelfs Ikea.

Het is goed om te bepalen van te voren wat je wilt gaan maken en hoeveel je daarvoor nodig hebt.

Strijkkralen uitproberen

Ga je strijkkralen uitproberen, koop dan eerst eens een setje van Hama of SES. Op die manier krijg je een gevoel bij het werken met strijkkralen en of jij het leuk vind.

Strijkkralen alleen voor je kinderen

Willen je kids simpele werkjes van strijkkralen maken, dan kunnen de strijkkralen van Ikea een optie zijn. Deze zijn verkrijgbaar bij de Zweedse meubelgigant in tonnetje waarin meerdere kleuren zitten. Zowel in harde kleuren als in pasteltinten.

Ook de Hema en de Action verkopen strijkkralen. Ze zitten niet standaard in het assortiment, maar soms kun je leuke setjes kopen.

Strijkkralen voor jezelf voor complexere werken

Wil je zelf aan de slag met strijkkralen en ben je klaar voor het grotere strijkkralen werk om mooie decoraties voor je huis te maken of verjaardagascadeaus voor familie en vrienden? Dan kan ik je aanraden om met HAMA kralen te gaan werken. Dit zijn kwaliteitskralen die in veel kleurvariaties te verkrijgen zijn.

HAMA kralen vind je vooral bij de grote ketens speelgoedwinkels. Maar niet iedere speelgoedwinkel heeft een uitgebreid assortiment. Daarom kun je beter online zoeken naar HAMA kralen en ze in een webshop kopen.

Strijkkralen kopen bij AliExpress

Ook AliExpress heeft een breed assortiment strijkkralen te koop. Als je het niet erg vind om een paar weken te wachten, kan AliExpress uitkomst bieden.

Waar koop ik strijkkralen?         

Sinds een aantal jaren ben ik bezig met strijkkralen. Mijn werken worden steeds groter en uitgebreider. Ik kan dus niet altijd af gaan op de voorraad die de speelgoedwinkel in het winkelcentrum heeft. Meestal heeft deze slechts een paar standaardkleuren, en dan meestal nog de kleuren die ik niet nodig heb.

Af en toe kom ik bij een Toychamp in de buurt. Dan ga ik altijd even naar binnen om te kijken wat het assortiment strijkkralen is. En ik ben nooit teleurgesteld. Meestal koop ik dan een paar zakjes om mijn voorraad aan te vullen.

De meeste strijkkralen koop ik online. Vooral bij Bol.com vind ik de strijkkralen die ik zoek en nodig heb. Een enkele keer kom ik terecht bij een andere webshop. Voor HAMA kralen slaag ik altijd goed bij Bol.com.

Tot slot

Zowel offline als online kun je strijkkralen kopen. Wil je met grotere werken aan de slag, werk dan met HAMA. Die koop je offline het beste bij Toychamp en online bij Bol.com. Een tonnetje van 6.000 kan een mooie start zijn voor je, die bevat heel veel kleuren om mee te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *