Strijkkralen patronen

Assassins Creed Strijkkralen - Strijkkralen en zoOp deze pagina vind je allerlei strijkkralen patronen. De patronen die je hier vindt, zijn allemaal stuk voor stuk door onszelf gemaakt.

Om het zoeken te vergemakkelijken staan er verschillende categorieën. Zoek je bijvoorbeeld patronen van Minnie Mouse, dan vind je die onder de categorie Disney.

De categorieën worden steeds verder aangevuld, omdat wij zelf steeds meer patronen maken 🙂

 

 

Een aantal basis categorieën blijven altijd staan, dat zijn:

Strijkkralen patronen categorie inspiratie

In de categorie inspiratie vind je hele interessante toepassingen voor het gebruik van strijkkralen. Je kunt daarbij denken aan het maken van armbanden met strijkkralen, kerstversiering, oorbellen, kettingen en sleutelhangers. Er zijn zoveel mogelijkheden met strijkkralen, juist omdat je zelf de patronen kunt maken. Je kunt er ook logo’s mee maken, fotolijsten en nog veeeeeel meer. Alle patronen die wij maken zullen wij delen op de website zodat deze als inspiratie kan dienen om zelf geweldige creaties te maken (of je maakt het patroon precies na 😉 ).

Grondplaten uitleg bij strijkkralen patronen

Er zijn veel verschillende grondplaten waar wij mee werken, of juist al die verschillende patronen mogelijk te maken. Wij proberen in de artikelen aan te geven welke grondplaten wij hebben gebruikt. Dat scheelt weer wat zoekwerk. De basis grondplaat blijft de vierkant groot. Deze gebruiken wij voor 80% van de patronen die wij maken.