StrijkkralenStrijkkralen kopenVeel gestelde vragen

Hama strijkkralen in veel kleuren

Knutselen? Fröbelen? Creatief bezig zijn? Het kan allemaal met Hama strijkkralen. Hama is niet de enige fabrikant van strijkkralen. Zo zijn er ook fabrikanten die leveren aan Action, Hema en Ikea. Toch heeft Hama het meest uitgebreide assortiment strijkkralen dat je kunt vinden in menig speelgoedwinkel.

Strijkkralen in vele kleuren

Hama strijkkralen zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Met al die verschillende kleuren kun je de mooiste werkjes maken met de mooiste details.
Kijk je naar de strijkkralen van Ikea, dan zijn daar de kleuren beperkt. Ook zijn de kleuren van de Ikea strijkkralen nogal hard.
Hama strijkkralen daarentegen zijn zowel verkrijgbaar in harde als in zachte kleuren. Dus de primaire varianten, secundaire varianten, maar ook de pastel kleuren.

Hama strijkkralen combinaties

Bij de speelgoedwinkel zijn de Hama strijkkralen op verschillende manieren verkrijgbaar.

Zakjes van 1.000 stuks
In deze zakjes zitten 1.000 kralen in 1 kleur. De kleuren zijn gemakkelijk te herkennen en te onthouden doordat er een kleurcode wordt gebruikt. Is een kleur op, dan hoef je alleen deze kleurcode te onthouden om de strijkkralen aan te zullen.

Bussen van 13.000 stuks
In grote ronde bussen biedt Hama ook strijkkralen aan. In de bus van 13.000 stuks zitten ruime variatie aan kleuren. De bus bevat meer dan 10 kleurvariaties. Het is een handige manier om met een grote hoeveelheid strijkkralen te starten.

Thema bussen van 3.000 en 4.000 stuks
In de thema bussen zitten kleurvariaties die veelal op thema zijn samengesteld. In een thema bus zit ook een grondplaat en grotere kralen om bijvoorbeeld kettingen mee te maken. Deze bussen zijn te vinden de rood variant en ook de pastel variant en roze/paars variant.

Thema pakketjes
In de pakketjes zitten de bekende Hama strijkkralen samen met een heel specifieke grondplaat. Bijvoorbeeld een dolfijn, vlinder, prinsessen. Er zijn ook thema pakketjes verkrijgbaar met Disney figuren. Cars en Frozen zijn op dit moment erg populair.

Mega verpakking
Hama strijkkralen is ook in een mega verpakking te koop. De ton lijkt op een ton wasmiddel van vroeger. In deze ton zitten 36.000 kralen. De kleurvariatie wordt naar mate de hoeveelheid groter wordt kleiner. Voor complexere kleurontwerpen zul je dan bij moeten kopen. Vooral in het onderwijs zie je deze grote tonnen.

Hama strijkkralen in kleurvarianten

Hama strijkkralen - Strijkkralen en zo!
Hama strijkkralen

Naast de ‘dichte’ kleurkralen zijn er ook transparante strijkkralen verkrijgbaar. Dit geef het werk weer een heel ander en bijzonder effect.
Voor het feestelijke effect zijn er ook strijkkralen met glitters te koop. Ideaal en leuk voor de feestelijke werkstukken die je weer kunt gebruiken als versiering.

Helemaal spannend zijn de glow in the dark Hama strijkkralen. Zo op het eerste oog niet bijzonder, maar eenmaal in het donker komen de werkjes helemaal tot hun recht. Superleuk om sterren mee te maken of spookjes.

Je kunt het zo gek niet bedenken of met de Hama strijkkralen kun je het maken. Kijk vooral eens bij de strijkkralen patronen voor de vele mogelijkheden en ontwerpen die je kunt maken.


Deze opties zijn mijn favoriet:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *