DisneyStrijkkralen patronen

Strijkkralen patronen Disney: 10 leuke voorbeelden

Dit jaar komt alweer de derde Cars film uit. Weer zo’n Disney kaskraker waar talloze kinderen enthousiast over zijn. Net als mijn zoontje.

Toen hij nog niet geboren was, was Cars al populair en waren er al heel veel jongetjes wild enthousiast over die raceauto Bliksem McQueen.

Voor hem is het niet anders. Onze inbreng heeft er ook wel mee te maken gehad natuurlijk. Maar dat deert hem niet.

Met de strijkkralen vindt hij het ook leuk om Cars ontwerpen te maken. Soms helpen we hem een beetje en soms maken we iets voor hem. Zijn zusje en wij zijn enthousiaster over strijkkralen dan dat hij dat is. Vaak moeten we hem helpen (niet erg overigens) en hij kan er ook niet zo lang mee bezig zijn als wij. Maar dat terzijde.

Meer strijkkralen patronen Disney

Cars is natuurlijk een Disney onderwerp die ideaal is voor de strijkkralen. Überhaupt zorgt Disney voor veel inspiratie voor de leukste strijkkralen patronen.

Hieronder 10 voorbeelden van ontwerpen met Disney als thema.

10 leuke voorbeelden van strijkkralen patronen Disney

Strijkkralen en zo! Strijkkralen en zo! Strijkkralen en zo! Strijkkralen en zo! Strijkkralen en zo! Strijkkralen en zo! Strijkkralen en zo! Strijkkralen en zo! Strijkkralen en zo! Strijkkralen en zo! Strijkkralen en zo! Strijkkralen en zo!

 

 

Wat is jouw favoriete strijkkralen patroon van Disney? Deel je antwoord hieronder in het commentaarveld. Inspireer anderen met jouw verhaal en laat je inspireren door anderen.

2 gedachten over “Strijkkralen patronen Disney: 10 leuke voorbeelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *