MinionsStrijkkralenStrijkkralen kopenStrijkkralen patronen

Minions strijkkralen zijn zeer geliefd

Ken je de film Despicable Me? Hoewel Gru zichzelf wil neerzetten als een boosaardig brein, gaat hem dat absoluut niet lukken met zijn drie pleegdochters. Zo’n schattige film. Ken je ook de hulpjes van GRU? Die gele grootogige grappige mannetjes die eigenlijk niet voor zichzelf kunnen denken. Juist ja, MINIONS. Het is heel leuk om Minions strijkkralen figuren te maken. De Minions zijn zeer populair onder de kinderen en daarom vinden ze het geweldig om Minions figuren zelf te maken.

Minions strijkkralen zijn zo lief

Minions strijkkralenHeb jij al Minions strijkkralen ontwerpen gemaakt? Het is zo leuk om te toen. Hoewel er heel erg hetzelfde uitzien, is de variatie enorm. De een heeft 1 oog, de ander een bril, weer eentje is lang, een andere is kort, met haar, zonder haar.

Ook de Minions willen net als hun baas Gru boosaardig zijn, maar dat lukt hen ook niet. Uiteindelijk zijn het gewoon lieve wezentjes die op zoek zijn naar een meester.

Minions strijkkralen patronen

Voor de patronen heb je vooral veel geel (! Ja echt) nodig en ook behoorlijk wat blauw. Dat zijn naast een beetje zwart en wit de enige kleuren die je nodig hebt om een leuk Minion te maken.

Op de pagina van strijkkralen patronen zie je diverse voorbeelden die wij hebben gemaakt van Minions strijkkralen.

Wil je alle Minions figuren maken dan heb je een set Minions strijkkralen van het merk SES. Op de pagina strijkkralen patronen vind je ook nog andere ontwerpen. In de loop van de tijd zal ik nog meer strijkkralen patronen van Minions toevoegen. Ik heb nog diverse andere projecten en aanvragen van de kinderen liggen…. dus houd de pagina in de gaten of schrijf je in voor onze mailinglijst en wij houden je op de hoogte!

Het leuke van deze ontwerpen is dat je ze op allerlei verschillende manier kunt gebruiken.

  • Een mobile
  • Een schilderijtje
  • Een onderzetter (maak ze helemaal vierkant)
  • Een sleutelhanger
  • Kerstboomversiering (maak ze in een cirkel)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *