StrijkkralenStrijkkralen kopenStrijkkralen patronen

Assassins Creed strijkkralen is mijn favoriet

Assassins Creed Strijkkralen - Strijkkralen en zoIn de artikelen op ons blog kun je lezen dat wij, hier bedoel ik ons hele gezin, veel werken met strijkkralen omdat wij het leuk vinden om verschillende dingen te maken. Wij houden van de meest uiteenlopende dingen. Soms worden er echt strijkkralen werkjes gemaakt die specifiek voor de kinderen zijn. Soms zit er ook een ontwerp tussen van iets wat wij (volwassenen) erg leuk vinden om te maken! Zo heb ik een Assassins Creed strijkkralen logo gemaakt.

Xbox

Naast het ontwerpen en maken van knutselwerken met strijkkralen, is mijn grote hobby het gamen op de Xbox. Van de originele Xbox tot en met de Xbox360 (Xbox One wordt de volgende aanschaf). Er zijn meerdere games die ik erg leuk vind om te spelen. Echter, mijn grote favoriet zijn toch wel de spellen van Assassins Creed, vandaar ook mijn  keuze voor een Assassins Creed strijkkralen logo.

Het zijn spellen voor volwassenen om te spelen en niet voor kinderen, althans dat is onze mening. Deze spellen speel ik dus alleen als de kinderen ’s avonds liggen te slapen. Mijn kinderen weten echter heel goed dat ik deze spellen leuk vind en worden dan ook enthousiast als ik hierover iets ga maken met strijkkralen.

Gave ontwerpen van Assassins Creed strijkkralen

Er zijn hele gave ontwerpen te maken binnen het thema van Assassins Creed strijkkralen. Van hele simpele en ook kleine ontwerpen tot hele grote waar wel 8 tot 10 grondplaten voor nodig zijn. Er komt zeker nog een moment waarop ik echt zo’n mega ontwerp ga maken. Nu ontbreekt het mij nog aan de tijd. Daarnaast liggen er nog te veel andere thema’s die ik wil gaan maken.

Zelf heb ik het logo gemaakt met Assassins Creed strijkkralen. Dit logo staat naast mijn bed in mijn kast. Leuk voor mijzelf om daarmee uiting te geven aan wat voor mij leuke dingen zijn. Zoals jullie kunnen zien heb je hier als grondplaat de zeskant nodig. Het is ook heel gemakkelijk om van het Assassins Creed strijkkralen logo een sleutelhanger te maken. Het zegt iets over jou en je hobby.

Heb je nog niet alle grondplaten in huis om alle ontwerpen te maken, klik dan hier voor een groot assortiment.

Mocht je ook een fan zijn van Assassins Creed, gebruik dan gerust mijn voorbeeld om zelf een Assassins Creed strijkkralen logo te maken.

Assassins Creed Strijkkralen - Strijkkralen en zo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *