DisneyStrijkkralenStrijkkralen kopenStrijkkralen patronen

Mickey en de Roadster Racers strijkkralen

Mickey en de Roadster Racers strijkkralen - strijkkralen en zoOnze kinderen kijken televisie en een grote favoriet van de laatste tijd is Mickey en de Roadster Racers. De filmpjes kun je vinden op het Disney Junior kanaal. Natuurlijk is Hama direct ingesprongen op de nieuwe populaire serie en is er naast heel veel andere producten een Mickey en de Roadster Racers strijkkralen pakket uitgekomen.

Mickey en de Roadster Racers strijkkralen pakket

Mickey en de Roadster Racers strijkkralen - strijkkralen en zoWat zit er zoal in het Hama pakket van Mickey en de Roadster Racers? In het pakket zitten natuurlijk de strijkkralen die nodig zijn om de figuren te maken. Uiteraard zitten er ook de voorbeelden in voor het maken van de drie figuren. Het gaat om natuurlijk Mickey zelf. Daarnaast een schattige Minnie met racehelm en de auto, de Roadster Racer.

Onze kinderen werden direct enthousiast toen wij het pakket lieten zien en wilden het gelijk gaan maken. Geen probleem voor ons. Direct aan de slag dus. Inmiddels hebben wij Mickey gemaakt en staat Minnie stoer naast hem bij ons op de plank. De auto is nog niet gemaakt, dit zal echter niet lang op zich laten wachten.

Eigen creatie

Mickey en de Roadster Racers strijkkralen - strijkkralen en zoOnze dochter heeft wel haar eigen creatie losgelaten op Minnie. Zij is minder volgen van is opgelegd en mag zelf ook graag creatief denken. Vandaar dat de jurk van Minnie met andere strijkkralen is gemaakt dan uit het Hama pakket. Ach ja , wij doen daar niet moeilijk over en stimuleren graag dit creatieve proces. Kijk voor meer inspiratie meer eens bij onze andere blogartikelen.

Ook jij kunt nu aan de slag met Mickey en de Roadster Racers strijkkralen pakket. Daarnaast zijn er nog heel veel leuke andere producten van Mickey en de Roadster Racers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *