Dieren

Wees altijd jezelf en als dat niet kan wees dan een….strijkkralen eenhoorn!

Op dit moment zijn de eenhoorns helemaal hot. Overal waar je kijkt zie je wel afbeeldingen van een eenhoorn. Op wat dan ook:

  • Tassen
  • Telefoonhoesjes
  • T-shirts
  • Stickers

Er zijn blijkbaar heel veel meisjes die dit fantastisch vinden, een magisch iets als een eenhoorn heeft natuurlijk ook wel zijn aantrekkingskracht. Sinds kort heeft mijn dochter zelfs een eenhoorn knuffel. Gekregen van opa en oma en ze is helemaal in de wolken. Inmiddels heeft zij ook een t-shirt met een eenhoorn. Het is nu al bij ver haar favoriete t-shirt.

Schattige strijkkralen eenhoorn

Nou moet ik zeggen dat ik een eenhoorn ook wel erg schattig vind. Een mysterieus wezen dat niet bestaat. De manen zijn in de kleuren van de regenboog. En ik ben helemaal gek van regenbogen. Zo vrolijk, zo kleurrijk.

Een regenboog staat voor mij gelijk aan geluk. Het geeft een: het komt altijd weer goed gevoel. Dat na regen zonneschijn komt en de kans op een regenboog.

Zoeken en vinden

Strijkkralen en zo!Ik zou geen strijkkralen fan zijn als ik niet moeite had gedaan om een ontwerp te vinden van een eenhoorn. Een eenhoorn met mooie regenboog manen.

Uiteindelijk heb ik gevonden. Gelukkig was het niet zo heel moeilijk om te maken en heeft mijn dochter geholpen met het bij elkaar zoeken van de kraaltjes.

Niet alle kleuren waren had ik hetzelfde als op de afbeeldingen, maar zo goed en kwaad als het ging heb ik van de kleuren die ik had een regenboog gemaakt

En nu?

Nu nog bedenken wat ik met die eenhoorn ga doen.

Weggeven of op een notitieboek plakken of aan de muur hangen of op een kaart plakken en versturen of in de vitrinekast zetten of….

Aan wie zou jij de eenhoorn geven en waarom?Deel je antwoord hieronder in het commentaarveld. Laat je inspireren door anderen en inspireer anderen met jouw verhaal.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *