InspiratieKerstStrijkkralenStrijkkralen patronen

Kerstversiering met strijkkralen, de magie van hulst

De mogelijkheden zijn bijna oneindig te noemen! Je kunt zo enorm veel Kerstversiering met strijkkralen maken. In andere artikelen zijn wij soms op sommige ontwerpen specifiek ingegaan. Lees gerust onze andere artikelen om hier voor jezelf ook ideeën op te doen. In de artikelen zelf geven wij ook vaak alternatieven en tips aan.

Vele variaties in de kerstversiering met strijkkralen

Maar goed, even terug naar de Kerstversiering met strijkkralen. Je kunt hierbij denken aan de vele variaties op de sneeuwvlok (een grote favoriet bij ons thuis), de sneeuwpop en de kerstballen. Uiteraard mag de sneeuwman zelf ook niet ontbreken bij de Kerstversiering met strijkkralen.

Wij maken ook vaak strijkkralen ontwerpen die je kunt gebruiken om op een glazen potje te plakken en daar dan een waxinelichtje inzetten. Dit geeft leuke en unieke Kerstversieringen in je huis.

Vanuit Amerika nemen wij steeds meer over, zo ook de versiering van rendieren met Kerst. Grappige en lieftallige dieren die worden geassocieerd met de kerstman.

Een prachtige tak

Kerstversiering met strijkkralen - Strijkkralen en zo!
Kerstversiering met strijkkralen

Eén van de ontwerpen die wij maken als Kerstversiering met strijkkralen is de hulst. Een prachtige tak die vaak wordt gebruikt in kerststukken voor op tafel. Wij gebruiken de kersthuls onder andere om er kerstkaarten mee te maken en als versiering in de kerstboom!

Deze kersthuls is simpel en heel snel en gemakkelijk gemaakt. Wederom een ontwerp die je perfect kan inzetten om meerdere exemplaren van te maken zodat je als versiering op de kerstkaart of als versiering in de kerstboom kunt gebruiken.

Traditionele kleuren

Wij hebben hier voor de traditionele kleuren gekozen om zo authentiek mogelijk te blijven. Groen voor het blad en rood voor de bessen van de kersthuls. Voor ons is dit weer een succesvolle kerstversiering met strijkkralen die wij kunnen maken.

Wil jij deze ook? Ga gerust je gang! Heb je nog meer ideeën op onze ontwerpen en wat je ermee kan doen, deel dit met ons. Wij vinden het altijd leuk om dit te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *