KerstStrijkkralen

Strijkkralen sneeuwpop een leuke kerstversiering

Kerst staat bij ons voor gezelligheid, knusheid en veel tijd met elkaar doorbrengen. Even geen werk (althans wij proberen dan vrij te regelen) en dus extra veel tijd om in deze donkere dagen lekker met de strijkkralen bezig te zijn. Nieuwe ideeën, nieuwe probeersels (niet alles wordt even mooi) en soms ook productiewerk. Met z’n allen meerdere keren een zelfde ontwerp maken zoals de strijkkralen sneeuwpop.

Ik vind het dan extra gezellig, omdat het buiten vaak wat donker en guur weer is. We zitten dan met z’n allen rond de keukentafel en iedereen is bezig met een strijkkralen ontwerp. Zo is het ook extra leuk om ontwerpen te maken om versieringen te maken voor de kerst. Een strijkkralen sneeuwpop mag dan niet ontbreken!

Strijkkralen sneeuwpop zeer grappig om te maken

Strijkkralen sneeuwpop - Strijkkralen en zo!
Strijkkralen sneeuwpop

De kinderen vinden deze strijkkralen sneeuwpop zeer grappig. Misschien juist wel vanwege zijn simpelheid en het kleine formaat. Het maakt ook dat onze kinderen (ze zijn tenslotte nog maar 6 jaar) ook dit ontwerp van de strijkkralen sneeuwpop zelf kunnen maken. Ze hebben onze hulp er niet bij nodig!

Natuurlijk zijn er heel veel variaties op de sneeuwpop te maken. In een ander artikel laten wij nog meer variaties die mogelijk zijn op de strijkkralen sneeuwpop. In dit artikel behandelen wij specifiek eentje die wij hebben gemaakt met een speciaal doel. Hij is klein van formaat en simpel om meerdere aantallen van te maken. Waarom zou je denken? Nou wij gebruiken deze kleine sneeuwpop als versiering op de kerstkaart.

Het is klein genoeg van formaat om er leuk op te passen en niet te ingewikkeld van patroon, zodat het te druk lijkt op een kaart.

Daarnaast is het formaat ook zodanig dat je er heel gemakkelijk een versiering van kan maken in de kerstboom. Maak er een touwtje aan of rijg er een kerstbalhanger doorheen en voilà je kunt deze strijkkralen sneeuwpop in je kerstboom hangen. Het wordt extra leuk wanneer je meerdere exemplaren in je kerstboom hangt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *