HartjesStrijkkralenStrijkkralen patronen

Strijkkralen voorbeelden hartjes

Zodra mijn kinderen met strijkkralen aan de slag willen, willen ze een hartje maken. Ik heb zoveel hartjes al cadeau gekregen, dat ik ze haast niet meer kwijt kan op de kast (ik maak ze vast met een stukje gum buddy). Op de pagina strijkkralen patronen vind je dan ook verschillende strijkkralen voorbeelden hartjes die bij ons gemaakt zijn.

Je kunt het zo gek niet bedenken je kunt wel een hartje maken. Met verschillende kleurtjes en ik heb ze ook al gezien in landenvlaggen. Ook erg leuk om je kids op die manier kennis te laten maken met vlaggen.

De strijkkralen voorbeelden hartjes zijn enorm

Hieronder een paar ontwerpen die mijn kinderen hebben gemaakt.

strijkkralen voorbeelden hartjes

Hieronder een paar ontwerpen van vlaggen.

strijkkralen voorbeelden hartjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *