InspiratieSinterklaasStrijkkralenStrijkkralen patronen

Strijkkralen Sint en Piet, gemakkelijk te maken

Niets is zo leuk om bezig te zijn met het maken van ontwerpen voor een specifiek thema. Althans dat vinden wij erg leuk. Van het ene ontwerp komt het volgende. Prachtig om te zien.

Nu is het bijna 5 december. Velen zijn voorbereidingen aan het treffen voor het grote kinderfeest Sinterklaas. Wij met ons gezin natuurlijk ook. De cadeautjes worden gekocht, afspraken met familie wordt ingepland én wij treffen alvast voorbereidingen voor de versiering voor het feest met het maken van strijkkralen Sint en Piet.

Strijkkralen Sint en Piet - Strijkkralen en zo!
Strijkkralen Sint en Piet

Wij hebben meerdere Sinterklaas thema strijkkralen ontwerpen gemaakt. In een volgend artikel laten wij wat meer ontwerpen zien.

Strijkkralen Sint en Piet, snel gemaakt

In dit artikel vertel ik je meer of de strijkkralen Sint en Piet. Het patroon wat wij hier hebben is vorig jaar gemaakt en hebben wij als versiering in de keuken gebruikt. Ze stonden prachtig in raamkozijn van onze keuken.

 

Categorie gemakkelijk te maken

Deze strijkkralen Sint en Piet vallen onder de categorie gemakkelijk en kunnen dus door kinderen worden gemaakt. Onze kinderen zijn 6 jaar (vorig jaar toen zij dit maakten waar zij 5 jaar). Het is simpel, niet veel verschillende kleuren en daardoor uiterst overzichtelijk voor kinderen.

Strijkkralen Sint en Piet - Strijkkralen en zo!
Strijkkralen Sint en Piet

Het maakt een leuk setje met elkaar en geeft een gezellige Sinterklaas sfeer tijdens deze feestdag.

Wees zo vrij om dit ontwerp van de Sint en Piet na te maken of dit aan je kinderen te geven als idee om te maken voor Sinterklaas.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *