StrijkkralenValentijn

Strijkkralen engel ook leuk voor Valentijn

Engeltjes lijken voor mij op cupido’s. En met Valentijn voor de deur kun je ook voor jouw Valentijn een strijkkralen engel maken.

Welke verschillende soorten engeltjes heb je ?

Je wilt natuurlijk wel een Valentijns engel hebben. Dus zoek een leuk ontwerp van een cupido. Ik weet wel dat dit technisch gezien geen engel is, maar toch lijkt het erop.

Waarom zou je een cupido maken?

Er is niets dat LIEFDE schreeuwt als een cupido. Het is een liefdesengeltje dat zijn pijl in het hart van twee geliefden wil schieten zodat de vonk echt overslaat. Zeker voor een geheime Valentijn is het leuk om een cupido te maken.

Een strijkkralen engel zoeken

Toen ik zocht op “engel” vond ik eigenlijk alleen Kerst engeltjes. Jammer genoeg  vond ik geen engeltjes die ik ook zou kunnen gebruiken voor Valentijn.

Dus ik moest mijn zoekterm aanpassen. Cupido misschien? Zodra ik ging zoeken op cupido, kreeg ik betere resultaten. De Hello Kitty cupido is leuk voor een meisje. Misschien leuk voor je zoon om aan zijn geheime Valentijn te geven op school.

Ook een engeltje of een cupidootje kun je heel goed op een kaart plakken die je vervolgens naar je Valentijn kunt sturen. 

Post krijgen vind ik nog steeds heel erg leuk. En een Valentijnskaart ontvangen is fantastisch. Er is immers iemand die speciaal aan jou denkt.

 

 

Engeltje of cupido

Engeltjes zijn er in vele soorten en maten. Let wel dus op dat je een cupido vindt en niet een kerstengel. Het hoeft niet per se een cupido te zijn voor je Valentijn. Zolang het maar geen kerstengel is.

Welk engeltje of cupido ga jij maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *