StrijkkralenStrijkkralen patronen

10 Strijkkralen voorbeelden die je binnen 10 minuten kunt maken

Altijd opzoek naar strijkkralen voorbeelden? Ik wel. Overal en altijd vraag ik me af bij alles wat ik zie: “Kan ik dat ook van strijkkralen maken?” Erg leuk om mee bezig te zijn, maar soms ook wel eens frustrerend. Ik wil net als jij meteen met een idee aan de slag. Soms mist een goed patroon of gewoon weg een werkbaar idee.

Strijkkralen voorbeelden

En soms heb je gewoon maar kort tijd en wil je toch even wat maken. Even snel, voor een cadeautje of om op een kaart te plakken.

In dit artikel geef ik je 10 strijkkralen voorbeelden die je in heel korte tijd kunt maken. Het kost je waarschijnlijk meer tijd om de spullen bij elkaar te pakken, dan om het werkje te maken. 😊 Bij wijze van spreke dan.

Hier komen de strijkkralen voorbeelden:

Oorplug houder

Niet alleen leuk om te maken, ook nog handig. Met allerlei verschillende patroon mogelijkheden kun je zoveel verschillende maken. Leef je uit! Leuk om cadeau te doen.

Egeltje

Even snel een diertje maken. Maak er twee en je kunt een kaartjeshouder maken (vergeet niet de bodem).

Strijkkralen voorbeelden

Prinsesjes

8 snelle prinsesjes. Kies je favoriet uit en maak er eentje voor een ketting of een sleutelhanger.

Strijkkralen en zo!

Regenboog hartje

Hartjes doen het altijd goed. Leuk om weg te geven met Valentijn of gewoon om iemand te laten blijken dat je van ze houdt.

Strijkkralen voorbeelden

Cadeautjes

Je kunt deze kleine cadeautjes snel maken in allerlei verschillende kleuren. Leuk voor op een verjaardagskaart of een Kerstkaart.

Strijkkralen Sinterklaas patronen - Strijkkralen en zo!
Strijkkralen Sinterklaas patronen

Sterren

Met de kleine sterrengrondplaat kun je de mooiste en leukste sterren maken. Zoals deze regenboogster bijvoorbeeld.

Strijkkralen voorbeelden

Sneeuwpop

Hoewel de lente voor de deur staat en de temperatuur stijgt. Wil ik je deze sneeuwpop niet onthouden. Deze gebruikte ik voor mijn Kerstkaarten twee jaar geleden.

Strijkkralen voorbeelden

Boedha

Ben je meer zen? Deze boedha maak je in minder dan 10 minuten met slechts 3 kleuren. Plak het op een kleine canvas en je hebt een heel zen cadeautje.

Voorbeelden strijkkralen - Strijkkralen en zo!

Paaseitjes

Om een paaseitje te maken heb je niet perse een ei grondplaat nodig. Deze maakte ik op een vierkante grondplaat. De eitjes maakt ik in allerlei kleuren en prijkten in de paastakken afgelopen jaar.

Paaseieren

Klavertje vier

Wil je iemand geluk toewensen? Maak dan dit klavertje vier en geef het cadeau. Succes verzekerd. Ook leuk om op een kaart te plakken en iemand succes te wensen.

Voorbeelden strijkkralen - Strijkkralen en zo!

Tot slot

Dat waren ze een verzameling van 10 strijkkralen voorbeelden. Sommige herkende je misschien van een vorige artikel. Maar ik wilde ze graag nog eens de revue laten passeren. Veel plezier met de strijkkralen voorbeelden. Kijk ook eens op onze patronen pagina, voor nog meer patronen en inspiratie.

3 gedachten over “10 Strijkkralen voorbeelden die je binnen 10 minuten kunt maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *