StrijkkralenVeel gestelde vragen

Zijn er Hama strijkkralen met glitters?

Hama is de producent van de beroemde strijkkralen. Hama strijkkralen zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt neon strijkkralen, transparante strijkkralen, glow in the dark strijkkralen, pastel strijkkralen en strijkkralen met glitters. Met al deze variaties kun je ieder werkje maken dat je maar wilt.

Hama strijkkralen

Hama is een Deens bedrijf dat in de eerste plaats rietjes maakte. Daarna kwamen daar allerlei andere producten bij:

  • Springtouwen
  • Vliegenmeppers
  • Cocktailprikkers
  • Vogelhuisjes

En nog veel meer. Onder andere ook plastic kraaltjes.

Toen de vraag naar kraaltjes steeds groter werd, zijn ze die weg in geslagen. In 1971 kwamen de eerste MIDI beads op de markt en daarna volgende de MINI en MAXI beads.

Strijkkralen succes

De strijkkralen bleken zo’n groot succes dat ze door bleven gaan met dit educatieve creatieve speelgoed.

In 1984 werd HAMA als merk gedeponeerd en sindsdien zijn de mogelijkheden met strijkkralen alleen maar gegroeid. Alleen je eigen creativiteit houdt je tegen.

Strijkkralen met glitters

In het begin waren er alleen standaardkleuren verkrijgbaar bij HAMA. Inmiddels is het assortiment dusdanig uitgebreid dat je naast transparante strijkkralen, glow in the dark strijkkralen en neon strijkkralen ook strijkkralen met glitters kunt krijgen. En ik weet zeker dat er in de toekomst alleen nog maar meer soorten en kleuren bij zullen komen.

Tot slot

Er is zo veel mogelijk met strijkkralen. Kijk op onze pagina Strijkkralen patronen voor meer inspiratie. Niet alleen voor kinderen zijn strijkkralen leuk ook voor volwassenen geeft het de voldoening van een mooi werk voor eigen gebruik of als cadeautje.

Laat je fantasie de vrij loop en uit je creativiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *