Strijkkralen patronen

Strijkkralen liefde, hartjes, engeltjes en unieke cadeautjes

Unieke cadeautjes maken met strijkkralen is zo gemakkelijk als tellen. Ondanks de verschillende grondplaten die er zijn, kom je met kleur keus een heel eind om het uniek te maken.

Strijkkralen liefde hartjes

De afgelopen tijd heb ik je al heel veel variaties laten zien op hartjes. En er zijn zoveel variaties. Het internet staat er vol mee. Eigenlijk veel te veel om zelf te gaan maken en hier te laten zien. Straks gaat mijn huis nog uitpuilen van strijkkralen hartjes.

Het leukste vind ik nog om mijn kinderen hartjes te zien maken. Iedere keer verzinnen ze weer wat nieuws met allerlei kleuren en patronen.

Wat dat betreft zijn mijn kinderen ook echt een inspiratie als het gaat om strijkkralen patronen te maken.

strijkkralen liefde

Strijkkralen liefde engeltjes

Niets roept zo hard liefde dan engeltjes. Ook daar zijn heel veel soorten van te vinden op Internet. Mijn inspiratiebron daarvoor is Pinterest. Type het in en je krijgt zoveel verschillende resultaten.

De meeste engeltjes die tevoorschijn komen op Pinterest zijn kerstengeltjes. Het is dus even zoeken naar die echte cupidootjes die je van strijkkralen kunt maken.

Ook al is het een cadeautje voor je partner, dan nog kunnen je kinderen helpen om een mooi uniek ontwerp te maken.

Laat bijvoorbeeld ieder kind een hartje maken en maak dan een collage die je vervolgens inlijst en als cadeautje kunt geven.

Zo kunnen kinderen ook hun liefde in een lief cadeautje overbrengen aan hun vader of moeder.

De liefde overbrengen met unieke cadeautjes van strijkkralen. Het was nog nooit zo gemakkelijk. Laat je fantasie de vrije loop en gebruik de kleuren die je wilt voor wat voor ontwerp dan ook.

Hoe breng jij de liefde over met strijkkralen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *